همانطور که قطعا شما هم میدانید امروزه انتخاب درست و مناسب وسایل یک خانه برای ایجاد دکوراسیونی مناسب و هارمونیدار با ظاهری زیبا و چشمنواز اهمیت زیادی دارد. انتخاب یک روشویی مناسب با ظاهری زیبا برای سرویس بهداشتی نیز میتواند همان قدر پراهمیت واقع شود. در این مقاله از کارترین میخواهیم به روشوییهای کابینی پایهدار، بدون پایه و روشویی پی وی سی و همچنین مزایا و معایبشان اشاره کنیم تا شاید شما را برای یک انتخاب بهتر و مطمئنتر کمک کرده باشیم.
روشویی کابینتی پایهدار همانگونه که از اسمش هم پیدا است، یک کابینت دارای روشویی است که با داشتن پایه روی زمین قرار میگیرد و همهی لولهها و اتصالات توسط کابینت پوشانده میشوند تا ظاهری زیبا را به سرویسها بدهند. این نوع روشوییها در ابتدا بیشتر در مراکز درمانی و هتلها مورد استفاده قرار میگرفت. اما کم کم مورد توجه همگان قرار گرفت و امروزه این نوع روشوییها جای روشوییهای کاسهای قدیم در خانهها را گرفته و مورد پسند واقع شدهاند. تولیدکنندگان کابینت روشویی در ساخت و تولید آنها از متریال های مختلفی مانند فلز، پی وی سی، چوب و ام دی اف استفاده میکنند.
به این نوع روشویی، روشویی کابینتی دیواری هم گفته میشود. این نوع روشویی تفاوت آنچنانی با مدل پایهدار ندارد و تنها تفاوتشان در پایهدار بودن و نبودنشان است. در واقع در مدل بیپایه کابینت یا همان باکس به دیوار سرویس بهداشتی وصل میشود و بدون داشتن پایه میتواند نقش یک کمد را ایفا کند. شما میتوانید وسایل ضروری سرویس بهداشتی را در آن قرار داده و یا با قرار دادن گل و وسایل تزیینی در آن، زیبایی سرویس را بیشتر کنید. بنابراین کابینت روشویی دیواری نیز همانند کابینت روشویی پایهدار میتواند گزینهی خوب و مناسبی برای سرویس بهداشتی هر خانهای باشد چرا که ظاهر دستشویی را زیباتر میکند.
هر دو نوع این روشوییها همانگونه که زیبایی خاصی دارند و حس مرتب بودن را القا میکنند؛ مزایا و معایبی دارند که در ادامه به آنها میپردازیم.
کابینت روشوییهای پی وی سی از همان مدل روشوییهای کابینتی پایهدار یا بیپایه هستند که تنها فرقشان در جنس آنهاست. در حقیقت تولیدکنندگان روشویی با بهرهگیری از پی وی سی در این نوع روشوییها، بهترین مدل از نظر جنس و کیفیت را تولید کردهاند، چرا که روشوییهای پی وی سی ضدآباند و در برابر آب و رطوبت مقاومت خوبی را از خود نشان میدهند.
گفتنی است که روشوییهای پی وی سی هم با وجود کیفیت بالایشان معایبی نیز دارند. در ادامه به معایب این نوع روشویی اشاره خواهیم کرد.
در این مقاله سعی کردیم تا شما را با انواع روشویی کابینتی آشنا کنیم. از روشوییهای کابینتی پایهدار، بدون پایه و پی وی سی و مزایا و معایبشان گفتیم تا شما بتوانید انتخاب بهتری را داشته باشید.